Politica de livrari

COMENZI
Clientii pot efectua comenzi pe site-ul Transilvaniaglass.ro, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.
Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta (nume complet, adresa complete si numar de telefon) necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

FACTURARE – PLATA
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunurile vandute

LIVRAREA BUNURILOR
 Transilvania Glass se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat rapid door-to-door catre cumparator. Vom asigura ambalarea corespunzatoare a produselor pentru ca produsele sa ajunga in siguranta si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.